Gönül Dağı'nın 5. sezon ilk bölümü için artık heyecan dorukta. Cumartesi günlerinin klasiği haline gelen dizinin yeni bölümüne ilişkin en çok; "Gönül Dağı'nın yeni oyuncuları kimler?" sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte, fenomen dizinin 5. sezon oyuncuları ve final bölümünde yaşananlar...

GÖNÜL DAĞI'NIN YENİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Bu akşam 143. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak Gönül Dağı'nın bu sezondaki ilk yeni oyuncuları Zeynep Bostancı ve Mehmet Yiğit Uzunal oldu. Bostancı, Sedef karakterine; Uzunal ise İsmet karakterine hayat verecek.

Çekimleri Eskişehir'de gerçekleştirilen dizide; Gedelli kasabası, annelerini Gedelli’ye dönerken geçirdikleri kazada kaybeden Sedef ve İsmet’in acılarını dindirmeye çalışacak. İkilinin en büyük destekçileri ise dayıları Taner, anneanneleri Halime ve üvey babaları Sefer olacak. 

Aaaaa-1

GÖNÜL DAĞI'NIN 5. SEZON İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

“Kaya Ailesi, Zahide'nin yasını tutarken kasabaya amcaoğullarının deprem icadını tebrik için yetkililer gelecektir. Veysel ve Ramazan, kendilerini müsteşarlarla birlikte endemik bitki arayışı içinde bulurlar. Müsteşarların gerçekte dolandırıcı olduğunu anlayan amcaoğulları bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Taner, İrfan'ın mezarında kendi babalarının yattığını iddia eden iki kardeşle karşılaşır. Taner bu durumda ne yapacaktır? Ciritçi, Zahide Çiçeği'ni bulabilmek için bir yolculuğa çıkmıştır. Yolculuk sırasında Ciritçi neler yaşayacaktır? Sefer, Zahide'nin emanetleri için çabalamaya devam ederken Sedef ve İsmet'in okula gitmeme kararı ile şok olur. Sefer ve çocukları ikna edebilecek midir?”