Dünya

Görenler gözlerine inanamadı: Afazi ile mücadele eden Bruce Willis ilk kez görüntülendi!

Aksiyon filmlerinin ikonik yıldızı, Oscar ödüllü oyuncu Bruce Willis yaklaşık iki yıldır bir tür bilişsel rahatsızlık olan afazi ve demans ile mücadele ediyordu. Uzun süredir kameralardan uzak olan ünlü oyuncunun ailesi basının görüntü almasını da hoş karşılamıyor, Willis’in güncel sağlık durumu hakkında kendi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunuyorlardı. Dün akşam saatlerinde Willis, yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Başarılı aktörü görenler gözlerine inanamadı…

Abone Ol

Uzun süredir afazi ve bunama ile mücadele eden Oscar ödüllü oyuncu Bruce Willis, uzun bir aradan sonra dün akşam saatlerinde aracında görüntülendi. 69 yaşındaki oyuncunun, siyah bir beyzbol şapkası giymiş bir şekilde yolcu koltuğunda otururken yorgun hali dikkatlerden kaçmadı.

AİLESİ EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

61 yaşındaki Demi Moore ile olan evliliğinden 5 kızı olan Willis, son birkaç yıldır duyu yetilerini körelten bir hastalık olan afazi ile mücadele ediyor. Bu süreçte kızları 12 yaşındaki Mabel Ray ve 10 yaşındaki Evelyn, 46 yaşındaki eşi Emma Heming Willis ile; 36 yaşındaki Rumer, 33 yaşındaki Scout ve 30 yaşındaki Tallulah ise babasının en büyük destekçileri...

KIZI DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERMİŞTİ

Rumer, 22 Ağustos’ta sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaştığı gönderide ünlü aktörün nasıl olduğuna dair bir soruyu yanıtlarken babasının elini tuttuğu bir fotoğrafını paylaşmıştı.

NE OLMUŞTU?

Die Hard’ın ikonik oyuncusu, kızları, karısı ve eski karısı da dahil olmak üzere yakınlarının 30 Mart 2022'de Instagram üzerinden afazi teşhisini duyurduğu ortak bir açıklama yapmasının ardından sağlık mücadelesini kamuoyuna açıklamasının üzerinden iki yıldan fazla zaman geçti.  Aile daha sonra 16 Şubat 2023'te Willis'e frontotemporal demans (FTD olarak bilinir) teşhisi konduğunu duyuran bir açıklama yaptı, bunun en yaygın demans türü olduğunu söyleyerek şu an için tedavisinin olmadığını belirttiler.