Yaşam

Güneş Tutulması felaketlerle geliyor! O tarihlere dikkat! Türkiye'de savaş riskleri...

2 Ekim'de gerçekleşecek Güneş Tutulması, bir gök olayı olmasının yanı sıra günlük yaşamı etkileyecek faktörleri de beraberinde getiriyor. Astrolog Nurgül Düzenli, risklerle ve gerilimlerle dolu bir Güneş Tutulması'yla karşı karşıya olduğumuzu söyledi. Peki Güneş Tutulması'nda Türkiye'yi neler bekliyor? İşte detaylar...

Abone Ol

Astrolog Nurgül Düzenli, Güneş Tutulması'nın olası etkilerini Ekran Haber'den Ceren Akkuş'a anlattı. Düzenli'ye göre, ekim ayında sanat camiasında ünlülerin ihanetini konuşacağız. Krizli olan ilişkiler bitme noktasına gelirken birçok ünlünün de aldatma haberlerini duyabiliriz. 

O TARİHLERE DİKKAT!

Şöyle diyor Nurgül Düzenli: "Bizim konuştuğumuz savaş gündemleri 17 Ekim civarı riskler barındırıyor. Ve 10, 11, 16, 17, 22 Ekim tarihlerine oldukça dikkat etmeliyiz. Kaza, patlama, yangın ve savaş risklerinin olduğu dönemdeyiz bu tutulmayla birlikte. Türkiye ve dünyada yine ekimde savaşın konuşulduğu bir dönem."

MECLİS'TE İPLER GERİLEBİLİR

Düzenli'ye göre, Güneş Tutulması'yla birlikte Meclis'te duygu ve düşünceler daha sert bir dille ifade edilebilir. Özellikle muhalefetle ilgili öfkeli söylemler olabilir. Hem koç dolunayı hem de Güneş Tutulması'nın etkileriyle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun siyasi yasak kararı da gündeme gelirken Meclis'te ipler gerilebilir. 

HAK, HUKUK, ADALET GÜNDEMDE OLACAK

Güneş Tutulması'nın terazi burcunda olmasıyla birlikte hak, hukuk, adalet konularının gündemde olacağı bir ay. Özellikle adaleti ve mahkemeleri konuşacağımız bir dönemdeyiz. Aynı zaman da şans ve fırsatların da olduğu bir dönem. 

EVDE KAPANMA OLACAK MI?

Salgın hastalıkların da arttığını dile getiren Düzenli, bu aylarda bir pandemi gibi eve kapanma durumu söz konusu değil ancak yine de risklerin olduğuna dikkat çekiyor.

Zor bir ekim ayına girerken bakalım burçları neler bekliyor? İşte Nurgül Düzenli'nin Ceren Akkuş ile yaptığı o söyleşi...