Spor

"Harry Potter" sevinci nasıl ortaya çıktı? Kerem Aktürkoğlu canlı yayında anlattı

Transferin son gününde Portekiz temsilcisi Benfica'ya transfer olan ve gösterdiği performans ile kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelen Kerem Aktürkoğlu, Harry Potter gol sevincinin nasıl ortaya çıktığını canlı yayında anlattı.

Abone Ol

Benfica forması giyen Kerem Aktürkoğlu, sosyal medyada yayın açarak hem oyun oynadı hem de hayranlarıyla sohbet etti. Yayında birçok konuya değinen yıldız oyuncu, "Harry Potter" gol sevincinin nereden geldiğini de söyledi. 

HARRY POTTER LAKABI NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Kick platformu üzerinden Portekiz’deki evinden canlı yayın açan Kerem, sevincin Fatih Terim’in kendisine takılmasından sonra ortaya çıktığını söyledi. Yayında konuşan Kerem Aktürkoğlu, “Bir gün restoranda oturuyorum, Eray Abi ve Fatih Hoca içeri girdi. Eray Abi beni görünce, 'Hocam, Harry yemek yiyormuş' dedi. Hoca da klasik kıvrak zekasıyla, 'Bir sihrini göremedik' dedi. Sonra hepimiz güldük. Deplasmana gittik, sonra ben de o deplasmana gittikten sonra gözlük takıp fotoğraf attım. O zamandan sonra Harry diye benzetmeler olunca biz de gol sevincini bununla özdeşleştirmek istedik” ifadelerini kullandı.