Magazin

HASAN YALNIZOĞLU NEDEN ÖLDÜ? Survivor Hasan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındaydı?

Hasan Yalnızoğlu’nun ölüm haberi sevenlerini ve hayranlarını şoka uğrattı. Profesyonel dansçı olarak sahnelerde yer alan Hasan Yalnızoğlu Survivor yarışmasına katılmasının ardından büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Peki, Hasan Yalnızoğlu neden öldü? Kaç yaşındaydı? İşte ayrıntılar…

Abone Ol

Survivor Hasan olarak da tanınan Hasan Yalnızoğlu’nun vefatı hem sanat hem de magazin dünyasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Dans kariyerinin yanı sıra dizilerde de rol alan Hasan Yalnızoğlu Türk halkı tarafından sevilen isimlerden biriydi. Vefat haberinin ardından Survivor Hasan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındaydı? Ve Neden öldü araştırmaları da hız kazandı…

HASAN YALNIZOĞLU ÖLDÜ MÜ, NEDEN ÖLDÜ?

Hasan Yalnızoğlu’nun bir süredir pankreas kanseri ile mücadele ettiği öğrenildi. 7 Yaşında bir kız çocuk babası olan ünlü isim Bakırköy Devlet Hastanesi’nde henüz 50 yaşındayken hayata gözlerini yumdu.

SURVİVOR HASAN KİMDİR, ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974 tarihinde Üsküdar'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ünlü isim profesyonel dans kariyerine Anadolu Ateşi dans grubunda başladı ve adını Survivor yarışması ile duyurdu.

Survivor Ünlüler - Gönüllüler sezonunda ikinci olarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Hasan Yalnızoğlu Ayrıca "50 Metrekare" ve "Halka" gibi televizyon dizilerinde de rol aldı. 2014 yılında kişisel gelişim kitabı "Öğrenilmiş Duygular"ı yayımladı. Sahne ve ekran performanslarıyla izleyicilerin kalbinde yer edinen Yalnızoğlu spor tutkusuyla birçok insana ilham vermişti.