Futbolculuk zamanından tutun da teknik adamlığına kadar her dönem konuşulan Arda Turan, özel hayatıyla da büyük ilgi çekiyor. Bankacı Seçil Erzan'ın dolandırdığı isimlerin başında gelen Turan, hayatının konu alındığı belgeselin galasında gazetecilerle sohbet etti. En büyük pişmanlığını herkes Seçil Erzan olur diye tahmin ederken; o gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı tartışmadan ötürü pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM BİLAL ABİ

Süper Lig ekibi Eyüpspor'un Teknik Direktörü Arda Turan'ın hayatını konu alan "Arda Turan: Yüzleşme" adlı belgeselin galası yapıldı. Gala öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arda Turan, kariyerinin belgeseli hak ettiğini söyleyerek "Başından sonuna gerçek hikaye. Başarılar, başarısızlıklar gerçek. Bütün olayları anlatmaya çalıştık. Bu yüzleşmeyle gurur duyuyorum. Bilal abi konusu ve prim konusu beni üzdü. Bilal abiyle bir kahve içip neden böyle olduğunu konuşmak isterdim. Bu belgeselde her şeyi, güzel ve insana özgü bir hikaye olduğunu göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN İLE BİLAL MEŞE KAVGASI

Yıl: 2017. Makedonya ile hazırlık maçında karşılaşan A Milli Takım oyuncuları, İtalya'ya götüren uçakta olay çıkmıştı.  Slovenya'ya karayoluyla geçmek üzere üzere İtalya'nın Trieste kentine uçan Milli Takım'ın uçağına basın mensupları da alınmıştı. Uçakta Arda Turan gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmıştı.

Uçak kalkmadan hemen önce Arda Turan arka tarafa doğru yürürken Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe'ye EURO-2016 sırasındaki haberler ve özellikle prim konusunda yazılanlar nedeniyle küfür edip saldırdı. O dönemin Milli Takım'ın kaptanı, gazeteciye hakarete ve küfüre varan cümleler kurdu ve fiziksel saldırıda bulunup Meşe'nin boğazına sarılması gündem olmuştu.