Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki olay, dün sabaha karşı Akköy Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekânında meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki Ferdi Akbulut ile kardeşi 24 yaşındaki İsa Akbulut, yanlarında kız arkadaşlarıyla eğlence mekânına gitti. 

YÜKSEK HESAP NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI

Bir süre sonra Akbulut kardeşler ile mekân çalışanları arasında yüksek hesap nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonunda iddiaya göre Ferdi ile İsa Akbulut çalışanlar tarafından darbedildi. Daha sonra mekândan çıkan ve otomobiline binen Ferdi Akbulut, önce eğlence mekanından önünden geri geri gitti. Akbulut daha sonra kullandığı otomobili eğlence mekanında önünde kendisini darbeden çalışanların üzerine sürdü. 

MEKÂN ÇALIŞANI HAYATINI KAYBETTİ

Akbulut, çalışan 26 yaşındaki Ferhat Denktaş'a çarpıp, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Denktaş, kurtarılamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında İsa ile Ferdi Akbulut gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.