Ekol TV’nin sevilen programlarından olan Balçiçek İlter’in sunduğu Şimdi programının konuğu Bilge Öztürk oldu.

Hayata dair önemli konuların değerlendirildiği programda girişimci Bilge Öztürk, ilişkilerde sevginin yaş farkından daha önemli olduğuna dikkat çekti.

“SORMAK AKLIMA GELMEDİ”

Bilge Öztürk, eski sevgilisiyle arasındaki yaş farkının 20 olduğunu söylediği açıklamasında yaşı sormanın ilerleyen zamanlarda aklına geldiğini söyledi. Eski erkek arkadaşının da kendisinin yaşını sorgulamadığını vurgularken ailesinde ve çevresinde de yaş farkı nedeniyle mahalle baskısı görmediğini ifade etti.

“İLİŞKİMLE İLGİLİ MAHALLE BASKISI OLMADI”

Bilge Öztürk, “Yaş önemli değil, insan sevmek, ruh sevmek önemli. Eski sevgilimle aramda 20 yaş fark vardı. Ve ilişki başlarken bunu sormak ve sorgulamak aklıma bile gelmedi. İlişkimle ilgili çevremde de mahalle baskısı olmadı. Bu konunun konuşulduğu sonradan öğrendim” diye konuştu.

“HAYAT TUTKU DOLU”

Sevmenin güzelliğini hatırlatan Bilge Öztürk, “Hayat aşk dolu. Tutku dolu. Hayatta bu heyecanı duyduktan sonra her şeye tutku ile bağlanmak çok önemli” ifadelerini kullanırken yarın okulunun açılacak olmasının da büyük bir mutluluk yarattığını sözlerine ekledi.