Tüm Türkiye kayıp Narin’den gelecek iyi haberleri bekliyor. Günlerdir devam eden aramalardan eli boş dönülürken, küçük kızın bulunabilmesi için herkes kendi çapında bir çaba gösteriyor. Sosyal medya hesaplarından yapılan kayıp ihbarlarının aynı sıra birçok kişi küçük kızı bulana ödül vereceğini açıkladı. Bu isimlerden biri de Ferit Kaya oldu. İş İnsanı Ferit Kaya, küçük Narin’i sağ olarak bulan ya da yerini bildiren kişiye 2 milyon ödül vereceğini açıkladı. Peki, iş insanı Ferit Kaya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar…

Ferit Kaya Kimdir C

FERİT KAYA KAYIP NARİN’İN BULANA 2 MİLYON ÖDÜL VERECEK

İş İnsanı Ferit Kaya küçük Narin’i sağ olarak bulan veya yerini bildirenlere 2 milyon TL vereceğini açıkladı. İş İnsanı Kaya açıklamasında

"Diyarbakır'da kaybolan Narin'in sağ olarak bulunması için hepimiz dua ediyoruz. Ailenin bir röportajında kızlarının fidye için kaçırılmış olabileceğini duydum. Kaya ailesi olarak Güran ailesine maddi destekte bulunmak için Narin'i bulan ya da yerini bildiren kişiye 2 milyon lira ödül vermeye karar verdik.

Ferit Kaya Kimdir B

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Her çocuk yaşamayı ve mutlu olmayı hak ediyor. Çocukların yüzündeki tebessüm eksik olmasın diye yaklaşık 10 yıldır Erzurum'un özellikle benim doğup büyüdüğüm Karayazı ve çevre ilçelerindeki çocukların mutlu olması için her hafta 100'lük gruplar halinde minibüslerle Erzurum'a getiriyorum. Burada öğretmenleri ile tarihi yerleri gezip, canlarının istediklerini yiyip, tiyatro ve sinemadan sonra AVM’lerin oyun salonların saatlerce eğlenip akşamda evlerine götürüyoruz. Çocukların mutlu olması benim vazgeçilmezim. Şimdi tek duam Narin'in sağ olarak bulunması ve ailesi ile kaldığı yerden hayatına devam etmesi." İfadelerini kullandı.

Ferit Kaya Kimdir D

İŞ İNSANI FERİT KAYA KİMDİR?

Ferit Kaya’nın özel hayatına ilişkin çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, 38 yaşındaki iş insanının Erzurumlu olduğu, evli ve dört çocuk babası olduğu biliniyor.

Ferit Kaya’nın inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketi bulunuyor.