İspanyol basınında Arda Güler ile ilgili yer alan haberler ortalığı karıştırdı. İddiaya göre, Ancelotti, Arda Güler ve bir miktar para karşılığında verdiği ismin takıma kazandırılmasını yönetime iletti.Orta sahada yaratıcılık sahibi olan ve oyunu kontrol edebilen bir oyuncu arayışını sürdüren Ancelotti, elinde bunu yapabilecek tek kişi olan Arda Güler'i olabildiğince az oynatmaya devam ederken dün kendisine sorulan soruya da "Arda'ya ilk 11'de yer bulmak zor" şeklinde bir yanıt vermişti. 

Arda Son 6

ORTA SAHA OYUNCUSU İSTİYOR 

Topu dağıtma ve oyuna akıcılık kazandırma yeteneğine sahip bir iç orta saha oyuncusu istediğini yönetime bildiren İtalyan, Arda Güler'in bunu yapabildiğini bildiği halde onu görmezlikten gelmeye devam ediyor.Ancelotti, Arda Güler'in orta sahada kendini pek rahat hissetmediğini düşünüyor. Hücum hattında daha etkili olan Arda'ya bu bölgedeki yığılma nedeniyle de yer bulamayan Carlo, bu yüzden ihtiyaç olmadığına kanaat getirip Arda Güler'in satılmasını yerine ise oyunu yönetebilen bir orta saha oyuncusu alınmasını istiyor.

Arda Güler-3

ARDA GÜLER DÜŞÜNCESİ 

İtalyan teknik adamın yönetime istediği ismin Paris Saint Germain'de forma giyen İspanyol futbolcu Fabian Ruiz olduğunu ilettiği belirtilirken bu transfer için Arda Güler'in PSG'ye gönderilmesini ve üstüne de bir miktar para ödenmesini talep ediyor. Ancelotti'nin kafasında Arda Güler artı 20 milyon euro gibi bir ücret mevcut. PSG'nin Arda Güler'e sıcak bakacağını düşünen İtalyan, ham elması işlemektense hazır bir futbolcu istiyor.