Türkiye'de her an her yerde insanların can güvenliği korkusu var. Son yaşanan sur cinayeti sonrası bir dehşet veren olay daha yaşandı.

Sosyal medyaya düşen görüntülere göre eli bıçaklı bir saldırgan yolda kendi halinde yürüyen vatandaşlara saldırdı. İstanbul'un Başakşehir ilçesinde çekildiği belirtilen görüntülerde bir saldırgan sokakta kendi halinde yürüyen kişilere bıçakla saldırarak kaçtı. Bu sırada çocuklu bir annenin de can havliyle kaçmaya çalıştığı görüldü.

3 KİŞİYİ YARALAYIP KAÇTI

Sosyal medyada infial yaratan yeni görüntünün Başakşehir'de çekildiği ifade edildi. Görüntünün hemen başında yolda yürüyen vatandaşların sağa sola kaçışmaya başladığı görülüyor. Bu sırada vatandaşların üzerine dehşet saçarak koşan siyah giyimli bıçaklı saldırgan kameraya yansıyor. Saldırganın 3 kişiyi yaraladığı belirtildi.

17 YAŞINDA ÇIKTI

Olay, dün akşam saatlerinde Kayaşehir Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 17 yaşındaki M.G. Rabia Caddesi üzerinde yürüyen kişilere rastgele bıçakla saldırarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastanelere kaldırılırken saldırgan olay yerinden kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerası ve cep telefonu kameralarına yansıdı. Saldırgan genç, saldırıdan önce olay yerinde bulunan bir noktada çantasından bıçağı ve bir bez parçasını alarak hazırlık yaptı. Hazırlık anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Saldırgan polis ekiplerince evine yapılan operasyonla yakalandı. Saldırıda yaralanan E.Ç., S.Y., H.F.E.'nin tedavileri sürüyor.

SUR CANİSİ İKİ KİŞİYİ KATLETMİŞTİ

İstanbul'un Fatih ilçesinde 10 Ekim'de Semih Çelik, İkbal Uzuner ile Ayşenur Halil'i vahşice katletmiş, sonrasındaysa surlardan atlayarak intihar etmişti.

ESKİŞEHİR'DEKİ MASKELİ SALDIRGAN AKILLARA GELDİ

Dehşet dolu anlar, Eskişehir'de ağustos ayında bilgisayar oyunundan etkilenip maske ve çelik yelek giyerek elindeki balta ve bıçakla sokağa çıkıp karşılaştığı 5 kişiyi bıçakla yaralayan 18 yaşındaki Arda K.'nın saldırısına benzetildi. Kentin Tepebaşı ilçesinde, Şehit Rüstem Demirbaş Parkı’ndaki çay bahçesine gelen Arda K, bazı kişilere bıçakla saldırmıştı. Çay bahçesinde ve parkta oturan T.A. (71), C.Ö. (57), N.Ö. (87), M.K. (64), C.A. (64), saldırıda bıçakla yaralanmıştı. Başında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleği bulunan saldırgan, polis tarafından gözaltına alınmış daha sonra da tutuklanmıştı.  

Kaynak: Haber Merkezi