Kavaklı Mahallesi'nde yaşanan kan donduran olayda, 4 çocuk kaldırımda oturuyordu. O sırada sokağa dönen bir araç, kaldırıma yönelerek çocukların üzerinden geçti. Çocukların çarptığı araç ilerlemeye devam ederken, çocuklar neye uğradığını şaşırdı. 

1'İ AĞIR 3 ÇOCUK YARALANDI

Olayda 1'i ağır 3 çocuk yaralandı. Ağır yaralı olan çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, diğer çocukların vücudunda da kırıklar oluştu. 1 çocuk ise olaydan yara almadan kurtuldu.

İŞ YERİNE VE PARK HALİNDEKİ ARAÇLARA DA ÇARPTI

Araç sürücüsü, yaşanan olayın ardından önce kaldırıma, ardından iş yerine ve sonrasında park halindeki araçlara çarparak durabildi.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadın olduğu belirlenen sürücüyü gözaltına aldı. 

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Yaşanan kaza anları ise çevredeki bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"SÜRÜCÜ KENDİNDE DEĞİLDİ"

Yaşanan kaza hakkında konuşan esnaf Mahmut Çelilli, “Bir kadın caddeden sokağa dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda oturan çocuklara çarptı. 4 çocuktan biri kaçıp kendini kurtardı ama 3’üne araba çarptı. 2’si hafif yaralı ama birinin durumu ağır olduğunu öğrendim. Sağlık ekipleri geldi hemen, çocukları hastaneye götürdü. Sürücünün durumu da iyi değildi zaten, kendinde değildi. Çocukların ailesi de bayağı feryat etti, ağladılar” dedi.