Selçuklu ilçesine bağlı Buhara Mahallesi'nde bir kişinin sinir krizi geçirdiği ve ailesine bıçakla saldırdığı iddia edildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

POLİSİ SIRTINDAN BIÇAKLADI

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle şüpheli, bir polis memurunu sırtından bıçakladı. Bunun üzerine yaralı polis memurunun ekip arkadaşı şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdi.

POLİS MEMURU TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralı polis memuru olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şüphelinin ise ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

SALDIRI ANLARI KAMERADA

Şüphelinin bıçaklı saldırısı ise evde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganın, kendisiyle konuşmak için gelen polis ekiplerine bıçakla saldırdığı görülüyor.

BEYOĞLU'NDA DA POLİS BIÇAKLANMIŞTI

1 gün önce İstanbul Beyoğlu'nda da benzer bir olay yaşanmıştı. Sabit noktada görev yapan polis memuru, arkasından yürüyen kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı.