Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde kaybolan Narin Güran'ın 19 gün sonra cansız bedeni bulundu. Adı gibi narin bedenini bir çuval içerisine koyup dereye atan vicdansızların soruşturması devam ederken; itirafçı Nevzat Bahtiyar dahil 11 kişi tutuklandı. Tutuklu itirafçının evinde arama yapılırken, çuvallar bulundu. Narin'in taşındığı çuval ile itirafçının evindeki çuvalın seri numaralarının birbirini takip ettiğinin görülmesiyle, Nevzat Bahtiyar'ın cesedi taşımadan önce eve uğradığı anlaşıldı. 

EVİ DİDİK DİDİK ARANDI

Soruşturma dosyasına yeni bir delil girdi. Sabah'ın haberine göre; jandarma ekipleri tarafından Narin'in cansız bedenini çuvala koyduktan sonra Eğertutmaz Deresine götürüp gömdüğünü anlatan komşu Nevzat Bahtiyar'ın ifadelerinin ardından evinde detaylı arama yapıldı.

ÇUVALI EVİNDEN ALDIĞI KESİNLEŞTİ

Narin'in taşındığı çuvalın seri numaralarının halen üzerinde bulunduğu, Jandarma ekipleri tarafından Nevzat Bahtiyar'ın evinde yapılan aramada ise Narin'in taşındığı çuval ile seri numarası birbirini takip eden kullanılmamış çuvallar bulundu. Buna göre, Nevzat Bahtiyar'ın ifadesinde anlattığı gibi, Narin'i taşıdığı çuvalı evinden aldığı da kesinleşti.

Narin, kaybının 3. gününde hayatta mıydı? Annesinin sözleri gündem oldu! 'Ne olur artık kızımı bir köşeye atın' Narin, kaybının 3. gününde hayatta mıydı? Annesinin sözleri gündem oldu! 'Ne olur artık kızımı bir köşeye atın'

"Türk toplumu kaldıramaz" diyen tanıktan şok sözler: Narin, annesini, amcasını ve yengesini ahırda... "Türk toplumu kaldıramaz" diyen tanıktan şok sözler: Narin, annesini, amcasını ve yengesini ahırda...