Dünya

Jaguar Wright, Diddy’nin pisliklerini itiraf etti: Jay-Z tam bir canavar

Şimdiye kadar partilerin içinde bulunmayan ünlüler ve mağdurlar dışında Sean (Diddy) Combs davası hakkında kimse konuşmuyordu. “Freakoff” partilerinde olduğu bilinen isimlerden sessizliğini bozan ilk kişi Amerikalı şarkıcı Jaguar Suzette Wright oldu.

Abone Ol

P Diddy hakındaki gerçekleri önceden çılgın partilere katılmamış olan “Eminem,” “Kendrick Lamar,” “50 Cent” gibi isimler eleştirmiş ve gün yüzüne çıkarmaya çalışmış olsa da geçtiğimiz güne kadar partilere katılım sağlayan kimse dava hakkında açıklamada bulunmamıştı. Uzun süre Jay-Z ile aynı müzik grubunda bulunup vokallik yapan ve çok uzun zamandır Hollywood’un içinde olan Amerikalı ünlü şarkıcı Jaguar Wright, Pierce Morgan’ın YouTube programında konuştu.

“PARTİLER PARA VE SEKSTEN İBARET”

Jaguar Wright yaptığı açıklamada zaten önceden defalarca P Diddy partilerinde görüldüğünü ve yalanlayamayacağını söyleyerek, “Partiler para ve seksten ibaretti. Hollywood’da olan bu partiler o anda bizim için normaldi. Ben bunları daha önceden de söyledim. Ama bu konunun şimdi konuşulmasının sebebi şu anda bilinen bir canavar olması” sözlerini kullandı.

“JAY-Z TAM BİR CANAVAR”

Kendisine Puff’tan sonra bu işleri yürütecek kişi kim olur diye sorulunca ise eski grup arkadaşı için, “Tabii ki Jay-Z. O tam bir canavar” dedi. Beyonce konusunda suçlamaların oldukça garipleşmesi hakkında ise “Beyonce şeytana ait! Ona şeytan çalışanı denebilir” diyerek Beyonce’nin partilerde çok önemli bir rol oynadığını ve bu durumdan zevk aldığını söyledi.

“JLO’YA OYUNCULUK YAP DEDİLER”

P Diddy’nin uzun süre sevgilisi olan Jennfer Lopez’in geçmişte hızlı ve önlenemez bir şekilde yükselmesine dair de konuşan Wright “Kendin olmak istemediğini düşün… O şarkı söyleyemez ama eline bir mikrofon verdiler ve şarkı söylüyormuş gibi yapmasını istediler. O da oyunculuk yaptı. Düşünsene Diddy dışındaki her sevgilisi onun için ayrıldıktan sonra aynı şeyi söylüyordu: O da neydi! Ama Diddy “O mükemmel kadın” dedi. Hayatındaki her erkek kaçıp hakkında kötü konuşurken Diddy “mükemmel bir sevgili” olduğunu söyledi. Sadece şeytani güçler için mükemmelsen n’olur ki? Bu seni ne yapıyor” diyerek JLO’nun davayla sanılandan daha güçlü bağlantıları olduğunu açıkladı. Jennifer Lopez’in 4 gündür evinden çıkmayarak avukatıyla görüştüğü iddia edildi.

“ONLAR KÖTÜ BİR ÇİFT”

Son olarak Jaguar Wright “Binlerce kurban var. Hala sadece benim iletişimde olduğum yüzlerce kişi var. Benim şu anda iletişim de olduğum ve sadece Jay-Z’nin değil karısı Beyonce’nin de kurbanı olan 3 kurbanla görüşüyorum. Onlar kötü şeyler yapan kötü bir çiftler!” ifadelerini kullandı.