DİLEK YAMAN DEMİR - EKOL TV

İstanbul'da bulunan özel bir okulda İspanyolca öğretmenliği yapan 28 yaşındaki Betül Nisa Ç., isimli öğretmen 7'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Muhammed A., ile cinsel birliktelik yaşadı. Olay 25 Aralık 2023 tarihinde Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana geldi. Ek gelir elde etmek için sosyal medya üzerinden takı satan genç öğretmen öğrencisi Muhammed A.'dan gelen ekleme talebini kabul etti.

SOSYAL MEDYADA BAŞLADI

İddiaya göre öğrenci öğretmenine çok para kazandığını, biraz da kendisiyle paylaşmasını söyleyince Betül Nisa Ç., kendisiyle her şeyi paylaşabileceği şeklinde cevap verdi. İkili arasında yaşanan bu konuşmanın ardından yakınlaşma başladı.

"4 KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİK"

İlerleyen günlerde de evine gittiğini ve toplamda 4 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını söyleyen Muhammed A., birlikteliğin isteğe dayalı yaşandığını, kendisini kimsenin zorlamadığını, ancak durumu ailesinin öğrenmesinden dolayı utandığını ve şikayetçi olduğunu belirtti

İfadesi alınan baba Menduh A., ise oğlunun son zamanlarda içine kapanık olduğunu, bu nedenle uyuduğu sırada telefonunu kurcaladıklarında skandal olayla karşılaştıklarını ve şikayetçi olduklarını belirtti.

"BANA 16 YAŞINDAYIM DEDİ"

Gözaltına alındıktan sonra ifade veren Betül Nisa Ç., ise öğrencisinin kendisini 16 yaşında tanıttığını, bu nedenle aralarında birliktelik olduğunu, ancak herhangi cinsel birliktelik yaşanmadığını iddia etti.

Genç öğretmen öğrencisinin kendisine sürekli, 'Ben Betül hocayı istiyorum' şeklinde mesajlar atarak taciz ettiğini, sonunda birlikte olduğunu ancak yaşının küçük olduğunu bilseydi sevgili olmayacağını söyledi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Genç öğretmenin ifadesine ise Ekol TV ekibi ulaştı. Öğretmenin verdiği ifade ise, "15 yaşından küçük olduğunu bilmiyordum" dedi.