Magazin

Kadir Ezildi'nin nişanlısının başörtüsüz hali ifşa edilmişti! Gamze Türkmen sessizliğini bozdu

Temizlik yarışmasıyla adını duyuran Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlandı. Aile arasında çekilen bir videosunda başörtüsüz hali ifşa edilen Gamze Türkmen, gündem olurken, Kadir Ezildi videoyu yayanlara ateş püskürdü. Türkmen ise ilk kez konuştu.

Abone Ol

Sunucu ve sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, hem nişanlısının memleketinde hem de İstanbul'da dillere destan bir nişan töreni yaptı. İkilinin aile arasında çekilen videosu yayılınca ortalık karıştı. Tesettürlü olan Gamze Türkmen'in başının açık hali televizyonlara kadar çıkınca Kadir Ezildi ateş püskürdü. Nişanlısı da sosyal medyadan paylaşım yaptı.

KADİR EZİLDİ HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTI

Söylemezsem Olmaz ekibi tesettürlü olan Gamze Türkmen'in türbansız halini canlı yayında sansürsüz vermesi büyük tepki aldı. Yaşanan skandala sessiz kalmayan Kadir Ezildi'yse nişanlısına yapılan saygısızlığa tepki göstermiş ve hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurmuştu.

"ELLİ ALEM GELSE DE BİZ MUTLUYUZ"

Konu hakkında herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu olan Gamze Türkmen'den ilk kez konuya dair paylaşım geldi. "Elalem değil elli alem gelse de biz çok mutluyuz" diyerek nişanlısının arkasında duran Ezildi'nin zarif davranışına kayıtsız kalmadı.