Olay, Aksaray'da Karayolu Çiftlik Mahallesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. 36 yaşındaki B.S., kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla 39 yaşındaki A.B.'yi takibe aldı. 

TABANCAYI ÇANTASINDAN ÇIKARDI VE...

Öfkeli kadın, A.B. bir yakınıyla oturup çay içtiği sırada kafeye girdi. Kadın, çantasından çıkardığı tabancayla A.B.'ye kurşun yağdırdı. Neye uğradığını şaşıran adam, kurşunların isabet etmesine rağmen kafeden kaçarak çıktı. Bu sırada kafede büyük bir panik oluştu, müşterilerin kimisi kaçtı kimisi de masanın altına saklandı. Tüm bu yaşananlar kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. 

7 EL ATEŞ ETTİ

7 el ateş eden kadın, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi tabancasını çantasına koyarak kafeden çıktı. 3 kurşun isabet eden adam olay yerine gelen 112 acil yardım ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. B.S. isimli kadın polis ekiplerince gözaltına alındı. Kadının üzerinde yapılan aramada tabanca da ele geçirilirken olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlattı.