Magazin

Erkekle öpüştü diye İrem Helvacıoğlu'na toprak yedirdi

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Karadut dizisi büyük tepki çekti. Kızını öpüşürken gören baba, "Seni ancak toprak temizler" deyip kızına toprak yedirdi.

Abone Ol

Karadut dizisinin yeni bölümü ATV ekranlarında yer alırken, dizinin 3. bölüm fragmanı büyük tepki. Zuhal karakterinin Tayfun'la öpüştüğünü gören baba Çetin, kızına annesinin mezar toprağını yedirdi. 

ÇILGIN BAKİRE SAHNESİ KONUŞULMUŞTU!

Zuhal karakterinin kardeşiyle yaşadığı "çılgın bakire" diyaloğu da gündeme gelmişti. Bu kızların evli olması bile batıyor sana. Sen mezardaki annemizin hayatını yaşıyorsun diye bizim de ölmemiz lazım di mi? Çünkü çılgın bakire istiyor ki kız kardeşleri de kendi gibi kız kurusu olsun" sözleriyle kız kardeşine tepki yükselmişti.

ÖPÜŞTÜĞÜ İÇİN TOPRAK YEDİRDİ!

Yeni bölümün ardından yayınlanan 3. bölüm fragmanında ise toprak yedirme sahnesi olay oldu. Annesinin ölümüne sebep olduğunu iddia ettiği baba Çetin Zuhal'i Tayfun'la öpüşürken gördü. Kızını bir erkekle öpüşürken gören Çetin çileden çıkıp Zuhal'i annesinin mezarlığına götürdü. "Senin kirini ancak toprak temizler" diyerek Zuhal karakterine toprak yedirdi. Bu sahne ise tepkiyle karşılandı.