Magazin

Kaya Çilingiroğlu'nun istediği taşınma parasını duyan kulaklarına inanamadı

İstanbul'un en lüks mahallelerinden biri olan Etiler'de ikamet eden Kaya Çilingiroğlu'nun evi kentsel dönüşüme girdi. Oturduğu daireyi boşaltmak istemeyen Çilingiroğlu, ev sahibinden öyle bir taşınma ücreti istedi ki duyan şoke oldu.

Abone Ol

Hülya Avşar'ın eski kocasu Kaya Çilingiroğlu'nun Etiler'de oturduğu apartman, kentsel dönüşüme girdi. Dairesini boşaltmayan Çilingiroğlu'nun ev sahibinden tamı tamına  taşınma masrafları için 2 milyon lira istedi.

KİRASI 10 BİN TL

Depreme dayanaklı olmadığı tespit edilen binalar için yıkım kararı alındı. Kararın ardından 14 site sakini inşaatın başlaması için hemen evlerini boşalttı. Ancak üç daire evlerinden çıkmıyor. Buüç kiracıdan biri de Kaya Çilingiroğlu. Ünlü yorumcu, 10 bin lira kira ödediği için evden çıkmak istemiyor.

2 MİLYON TAŞINMA PARASI

Sabah'ın haberine göre; Çilingiroğlu ev sahibine "2 milyon lira verin, taşınma masraflarını karşılayın çıkayım" demiş. Evlerini boşaltan komşular ise isyanda: "CİMER'e de yazdık mahkemeye de başvurduk. Bir an evvel inşaatın başlayıp bitmesini istiyoruz, bu inat niye!"