Gündem

Kayıp Rojin Kabaiş olayında ekipler o bölgeye yoğunlaştı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül günü kaldığı yurttan “markete gideceğim” diyerek ayrılmış ve bir daha geri dönmemişti. Son olarak sahilde Rojin'in cep telefonu, suyu ve keki bulunmuş ve arama çalışmalarında, ekipler eşyalarının bulunduğu Bardakçı Mahallesi’nde yoğunlaştı. İşte detaylar…

Abone Ol

YYÜ Çocuk Gelişimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, üniversiteye başaldıktan 3 gün sonra, 27 Eylül tarihinde kaldığı yurtta yemek yedikten sonra “markete gideceğim” diyerek ayrılmış ve bir daha geri dönmemişti. Genç kızdan saatlerce haber alamayan arkadaşları, yetkililere haber vermişti.

ARAMA ÇALIŞMALARI O BÖLGEDE YOĞUNLAŞTI

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, üniversite yerleşkesinde kapsamlı arama çalışması başlatmıştı. Aramalarda jandarmaya ait su üstü radar cihazı da kullanılıyor.

28 Eylül günü Kabaiş’in arkadaşları tarafından Van Gölü sahilinde yapılan aramada Rojin’e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulunmuştu. Ekipler bu kez genç kızın eşyalarının bulunduğu Bardakçı Mahallesi’ndeki, çalışmaları yoğunlaştırdı. Ev, evlerin bahçeleri v metruk yapılarda Kabaiş’i arama çalışmaları sürüyor.