Anadolu Ateşi baş dansçısı ve Survivor yarışmacısı olarak adını duyuran Hasan Yalnızoğlu pankreas kanserine yenildi. Ölüm haberiyle sevenlerini ve ailesini büyük üzüntüye boğan ünlü sporcu Üsküdar Şakirin Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Ailesinin taziyeleri kabul ettiği camiideki törene, Kenan İmirzalioğlu, Berk Oktay, Nefise Karatay gibi ünlü isimler de yer aldı. Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan ünlü oyuncu ve sporcu, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. 

670Fcb13811E5C66712B2D2B

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN ZOR ANLARI 

2.sayfada yer alan habere göre, cenaze törenine katılan isimlerden biri de Kenan İmirzalıoğlu'ydu. Kenan İmirzalıoğlu cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olmaya çalıştı. İmirzalıoğlu, "Hasan'ın yumuşacık kalbi vardı. Benim Best Model'da oda arkadaşımdı. Yarışma heyecanını Hasan ile beraber yaşadık. " açıklamasında bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu şu cümleleri kurdu: "Hasan'la oda arkadaşıydık. Benim gönlümün birincisi Hasan'dı, onun da gönlünün birincisi bendim. Ben birinci seçildim, o ikinci oldu. İkimiz böyle farklı yollarda yürüdük. Hep haberleşirdik, görüşürdük. Bu hastalık süreci tatsızdı. Çok güzel bir insandı, çok iyi bir insandı. Herkesten de aynı şeyleri duyacaksınız eminim. Çok erkendi, her ölüm erkendir ama Hasanımız çok erken ayrıldı aramızdan. Bundan 9 yıl önce Sertaç'ımız ayrılmıştı, bizim manken arkadaşımız. İkisi de arkasında birer kız çocuğu bıraktı.  İnşallah onlar iyi olurlar, iyilerle karşılaşırlar. Onların bahtı güzel olsun, dua ediyorum..."