Kenan İmirzalıoğlu’nun başarılı sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’de her hafta başka bir yarışmacı gündem oluyor. Programın bu haftaki konuğu Baran Parlakyıldız isimli yarışmacı ikinci baraj sorusuna kadar geldi. Yarışmacının karşısına çıkan 100 bin TL'lik soru yarışmacıyı epey terletti. BM sorusunu doğru cevaplayan yarışmacıya ünlü sunucu İmirzalıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meşhur sözünü anımsattı. Yarışmacının 8'inci soruda karşısına, "BM Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesi ABD, Birleşik Krallık, Çin, Fransa ve Rusya ülkeler arası sıralamalarda hangi alanda neredeyse her sene ilk 10'da yer alır?" sorusu geldi.

ÇİFT JOKER HAKKINI KULLANDI

Yarışmacı, soruda biraz takılınca çekilmek yerine çift cevap joker hakkını kullandı. Yarışmacı ilk olarak 'B- En çok yenilenebilir enerji üretenler' şıkkını seçti ve yanlış cevap olduğu anlaşıldı.

DOĞRU CEVABI BULDU

İkinci seçenekte ise yarışmacı, 'En çok silah satanlar' şıkkını seçti ve doğru cevabı buldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ ANIMSATTI

Doğru cevap sonrası ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini hatırlattı. Sorunun ardından Kenan İmirzalıoğlu, Erdoğan'ın sözünü hatırlatarak, "Dünya 5'ten büyüktür" sözüne ben de katılıyorum dedi.