Spor

Kenan Yıldız ilk 11'de! Juventus Napoli maçı canlı yayın hangi kanalda ve saat kaçta?

İtalya ligi Serie A'da 5. hafta dev bir mücadeleye sahne olacak. Şampiyonluk adaylarından Juventus ile Napoli, siyah beyazlıların evinde karşı karşıya gelecek. Milli yıldızımız Kenan Yıldız'ın ilk 11'de başlayacağı mücadeleye dair bilgileri bir araya getirdik...

Abone Ol

Juventus Napoli maçı için beklenen tarih geldi çattı. İtalya'da günün sonucu en çok merak edilen karşılaşması olan dev mücadelede, her iki takım da mutlak üç puan hedefiyle sahaya çıkacak. İşte, şimdiden merakla araştırılan Juventus Napoli karşılaşmasına dair bilgiler...

JUVENTUS NAPOLI MAÇI HANGİ KANALDA?

İtalya Serie A 1. hafta müsabakası olan Juventus Napoli mücadelesi bu akşam saat 22:00'de başlayacak ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital medya platformu Exxen Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

KENAN YILDIZ İLK 11'DE

Juventus'ta bu akşam milli yıldızımız Kerem Aktürkoğlu, ilk 11'de forma bulacak. Torino ekibinde bu sezon ilk Şampiyonlar Ligi maçında ilk golünü atan ve Serie A'da ilk 4 haftada 2 asisti olan Yıldız, bu karşılaşmada da takımının en büyük kozlarından biri olacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Juventus: Di Gregorio; Cambiaso, Gatti, Bremer, Kalulu; Thuram, Locatelli; Yildiz, Koopmeiners, Gonzalez; Vlahovic.

Napoli: Meret; Buongiorno, Rrahmani, Di Lorenzo; Spinazzola, Anguissa, Lobotka, Mazzocchi; Politano, Kvaratskhelia; Lukaku.