Tiktok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde beşinci kattan düşerek hayatını kaybetti. Aykut’un intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

POLAT ÇİFTİ İLE YAKIN ARKADAŞTI

Sosyal medya sitesi TikTok’ta yaptığı yayınlar ile fenomen olan Kübra Aykut, 2023 yılında; "Beni hak eden yok" diyerek kendisine düğün yapması ile gündeme gelmişti. Genç kadının ölümü sevenlerini üzüntüye boğdu.

Öte yandan Aykut’un yakınlarının yanı sıra yakın arkadaş olduğu Dilan ve Engin Polat çifti de acı haberin ardından hastaneye gitti.

“NE YAPACAĞIM BEN?”

Kübra Aykut'un ölümünden 6 saat önce yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Kübra Aykut, paylaşımında hiç yemek yiyemediğini ifade ederek kilo vermesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Aykut,  "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum. Ne yapacağım ben, bana acil kilo aldırmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

KÜBRA AYKUT'UN MEKTUP BIRAKTIĞI ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede meydana gelen olayda Kübra Aykut, intihar etmeden önce bir mektup bıraktığı ortaya çıktı. Aykut notta,  "Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi." Vefat eden Kübra Zor'un naaşı özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Mektup