Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan Mehmet Uyaroğlu, komşularının sürekli itirazları ve şikayetleri nedeniyle çileden çıkarak alışılmadık bir adım attı. İki yıl önce 150 bin lira harcayarak yaptırdığı çatıyı mahkeme kararıyla sökmek zorunda kalan Uyaroğlu, tepkisini göstermek için dükkanını sex shop’a dönüştürdü. Uyaroğlu’nun açtığı bu dükkan, Nazilli'deki ikinci “sex shop” olacak.

KURUMSAL FİRMALARA KİRALATMADILAR

Nazilli Havadis gazetesinde yer alan habere göre İsabeyli Mahallesi’nde 20 yıldır esnaflık yapan ve 4 çocuk babası olan Uyaroğlu, dükkanını kurumsal firmalara kiralamak istemiş ancak apartmandaki bazı komşularının itirazlarıyla karşılaşmıştı. Yatırımının engellenmesine oldukça üzülen Uyaroğlu, "Mahkemeye verildim, çatıyı kendim sökmek zorunda kaldım. Komşularımın bu tutumuna karşılık dükkanımı seks dükkanına çevirmeye karar verdim" diye konuştu.

Uyaroğlu, tepkilere rağmen bu girişimiyle birçok kişiden destek aldığını da belirtti. "Nazilli’de bu sektörde bir ihtiyaç olduğunu gördüm. Çalışmak ve alışveriş yapmak için bekleyenler var. Şimdiye kadar daha çok tebrik aldım" diyerek sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi