San Francisco'da sayıları hızla artan hayat kadınları, kent sakinlerinin hayatını adeta cehenneme çevirdi. Özellikle belirli sokakların gece saatlerinde hayat kadınları ve müşterileriyle dolduğunu kaydeden sakinler, polisin olaylara göz yumduğunu belirtti.

"HAYAT KADINLARINI ÖNLEYİN"

Arabalarında yüksek sesli müzik dinleyip hayat kadını arayanlar nedeniyle güvende olmadıklarını aktaran vatandaşlar, hayat kadınlarının önlenmesi için kent yönetimine dava açtı.

FUHUŞ MERKEZİ OLMASINI ENGELLEYEMEDİLER

Mahkeme kayıtlarına göre, yerel yönetim krize çözüm üretmek ve kentin 'fuhuş trafiği merkezi' olmasını engellemekte başarısız oldu. Kayıtlarda parklarda dolaşan hayat kadınları ve müşterilerin fotoğrafları da yer aldı.

11-14

POLİSLER DE İLGİLENMİYOR

Davacılardan bilim insanı Ayman Farahat, eskiden polisi aradığını ama artık bunu bıraktığını çünkü onların da sorunla ilgilenmediğini belirtti.

HAYAT KADINLARI KENDİLERİNİ SAVUNDU

Hayat kadınları ise durumun abartıldığını savunuyor. 20 yaşındaki Rene isimli kadın, bakmak zorunda olduğu iki çocuğu olduğunu ve gecede 1000 dolar kazanabildiğini, vatandaşlara karşı saygılı olduklarını anlattı.

VATANDAŞLARA MEKTUP GÖNDERECEKLER

San Francisco yönetimi ise artan fuhuşu önlemek için vatandaşlara mektup göndereceğini ve bazı yerlere bariyerler yerleştireceğini duyurdu.