Kızılcık Şerbeti dizisinin 3. sezon afişi krize neden oldu. Dizinin afişinde yer almayan Kaan Taşaner ve Emrah Altıntoprak Instagram'dan tepkilerini farklı yollarla dile getirdi.  Taşaner önce bir yazı paylaşıp, ardından hesabını kapattı. Emrah Altıntoprak ise kendisini afişe shopladı. Bu kriz kısa sürede sosyal medyada olay oldu. 

AFİŞ KRİZİ 

Kızılcık Şerbeti dizisi 3. sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Ancak dizide Giray karakterini canlandıran Kaan Taşaner’in yeni sezon afişinde yer almaması, ünlü oyuncunun tepkisine yol açtı. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan ve diğer oyuncuların bulunduğu afişte, Taşaner ile birlikte Mustafa karakterini canlandıran Emrah Altıntoprak da yer almadı. 

Kızılcık Şerbeti dizisindeki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı! Ne kadar saklasalar da görüldü Kızılcık Şerbeti dizisindeki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı! Ne kadar saklasalar da görüldü

KAAN TAŞANER TEPKİ GÖSTERDİ

Kaan Taşaner, afişte yer almamasına Instagram üzerinden göndermeli bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. Ancak paylaşımın hemen ardından Instagram hesabını kapatma kararı aldı. Bu adım, hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

640Xauto-19

KENDİSİNİ AFİŞE SHOPLADI 

 Mustafa karakterini canlandıran Emrah Altıntoprak da adeta şakaya vurup kendisini afişin heryerine shopladı. O görüntüler kısa sürede sosyal medyada olay oldu. 

Ekran Görüntüsü 2024 09 14 075856