Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan taklit ve tağşiş ürünleri listesinde Türkiye’nin birçok yerinde dükkanı olan ve herkesin en az bir defa yediği Köfteci Yusuf’ta çıktı. Taklit ve tağşiş ürünleri listesinde yer alan bilgiye göre, Köfteci Yusuf’un kullandığı köftelerde domuz eti çıktı.  Ardından gündemden düşmeyen ifşa hakkında Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş’tan bir açıklama beklenirken, Gazeteci Fatih Portakal konu hakkında dikkat çekici bir bilgi paylaştı. Daha önceden ise, Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ve Fatih Altaylı ise, Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti kullandığı hakkında imalarda bulunmuştu.

S E64E1Bb55D883345B1A9F297753788

KÖFTECİ YUSUF NEREDE?

Bütün köfte severleri hayrete düşüren Köfteci Yusuf’ta domuz eti çıktığı yönünde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın bildirdiği taklit ve tağşiş ürünleri listesinde yer aldı. Ardından yayın yasağı gelen olay hakkında Fatih Portakal şok edici bir açıklamada bulundu. Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş’tan bir açıklama beklenirken, Gazeteci Fatih Portakal, ‘Gitmeyin kardeşim Köfteci Yusuf’a’’ dedi. Ardından Portakal, Yusuf’a ulaşılmadığını ifade etti.

S Cd959398709A36367D882Fb3Eb8Ef2

KÖFTECİ YUSUF AVUKATI NE DEDİ?

Ekmek Arası, Hesaplı Kasap, Burger Y, Döner Y, Yol Boyu Ve Köfteci Yusuf Şarj gibi markaları faaliyet altına alan Köfteci Yusuf’un avukatı Ali Uslu açıklama yaptı. Avukat Uslu, açıkla konu hakkında bilgi sahibi olmadığını belirterek, açıklamaya yapamayacağını ve iddialara cevap veremeyeceğini ifade etti.