İstanbul’un Başakşehir ilçesinde kayıp olarak aranan 33 yaşındaki Dursun Uçan, arama çalışmalarına katılan ailesi tarafından 8 saat sonra yol kenarında yürürken bulundu. Sağlık durumu iyi olan Uçan, tedbir amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AİLESİNE KONUM ATTIKTAN SONRA HABER ALINAMADI

Avcılar'da oturan ve ailesiyle sorun yaşayan Dursun Uçan, otomobiliyle saat 12.00 sıralarında Şamlar Mahallesi, Sazlıdere Barajı mevkiine geldi. Ailesine konum atan Uçan'dan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı.

8 SAAT SONRA YOL KENARINDA YÜRÜRKEN BULUNDU

AFAD, SAK ve İHH ekiplerinin katıldığı arama çalışmalarına hassas burunlu köpeklerde katıldı. Uçan'ın attığı konum etrafında yapılan aramalarda sonuç alınamadı. 8 saat süren arama çalışmalarına katılan yakınları tarafından Uçan, yol kenarında yürürken bulundu.

I S T A N B U L B A S A K S E H I R D E K A Y I P O L A R A K A R A N 418998 116537

“ÜSTÜ BAŞI YIRTILMIŞTI, ÜZERİNDE KAN VARDI”

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Uçan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Uçan'ın yakını Kadir Çiftçi, "Biz fark ettik Dursun abiyi, sonra durduk peşinden koştuk. Üstü başı yırtılmıştı,kan vardı üzerinde, sonra hastaneye götürelim dedik, buraya getirin dediler bize, biz de buraya getirdik. Buradaydık, 4 kilometre falan uzaktı. Sallanarak yürüyordu. Kendinde değildi. İyi değildi. Farkında değildi. Muhtemelen kendinde değildi zaten. Bilmiyorum ambulansa aldılar kendisini o şekilde" dedi.