Süper Lig’de heyecan dolu bir hafta başladı. Konyaspor ile Eyüpspor kozlarını paylaşıyor. Sporseverler Konyaspor Eyüpspor şifresiz canlı izleme linkini merak ediyor. Detaylar ise haberimizde.

Ligde 7’nci sırada olan Eyüpspor’un 12 puanı bulunuyor. 2 beraberlik 1 mağlubiyet ve 2 de galibiyeti bulunan Eyüpspor yeni bir seri başlatmak istiyor. 

Rakip Konyaspor ise ligde 12’nci sırada yer alıyor. 8 puanı bulunan Konyaspor’un 2 beraberlik, 2 mağlubiyet 1 de galibiyeti bulunurken sahaya mutlak 3 puan için çıkıyor. 

TÜMOSAN KONYASPOR – İKAS EYÜPSPOR  ŞİFRESİZ MAÇ YAYINI

Futbolseverler  Konyaspor – Eyüpspor maçı şifresiz izlemek istiyor. Konyaspor – Eyüpspor şifresiz canlı yayını bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Konyaspor Eyüpspor maçı şifresiz izleyebilmek için Bein Sports aboneliği veya üyeliği gerekiyor. 

KONYASPOR EYÜPSPOR ŞİFRESİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KONYASPOR – EYÜPSPOR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig maçı Konyaspor Eyüpspor maçı saat 13.30’da başlıyor. Maçta hakem Erkan Özdamar düdük çalışıyor. Mücadele MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanıyor.

SÜPER LİG’DE İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Tümosan Konyaspor ve Eyüpsor Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecek. İstanbul ekibi Eyüpspor geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tarihinde Süper Lig’e yükselmişti. Dolayısıyla Pazar günkü mücadele iki takımın Süper Lig’deki ilk randevusu olacak.

Kaynak: ekolhaber.com.tr