Yeni dizi Kötü Kan, Now TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Eski polis Kartal’ın yıllar sonra çocuklarına baba olmak için verdiği çabanın yanı sıra istemeden saplandığı mafya batağına karlı verdiği mücadele Kötü Kan dizisiyle seyirciye aktarılıyor. Ekranların sevilen yüzlerinin yer aldığı Kötü Kan dizisinin oyuncuları da günün merak edilen konuları arasında yer alıyor…

Kotu Kan B

KÖTÜ KAN DİZİ KONUSU

Kötü Kan dizisi polislikten emekli olduktan sonra bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapan Kartal’ın tehlikeli bir mafya grubuyla başının derde girmesinden sonra yaşananları aktarıyor. Kartal, bir yandan yıllardır uzakta yaşayan çocuklarının yanına taşınıp onlara babalık etmeye çalışırken, bir yandan da bulaştığı mafya batağından kurtulmaya çalışırken, başına hem duygusal, hem tehlikeli hem de eğlenceli olaylar geliyor…

Kotu Kan E

KÖTÜ KAN İLK BÖLÜM ÖZETİ

Eski polis Kartal bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yapmaktadır. Bir gece kulüpte 18 yaşından küçük bir kızın hayatını kaybetmesiyle kulüpteki işlerin göründüğü gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşir ve hiçbir zaman parçası olmayacağı bu karanlık ağın peşine düşer.

Kotu Kan C

Aynı gece iki çocuğuna bakan kaynanasının öldüğünü öğrenir. Yıllardır uzak bir yaşam sürdüğü çocuklarına sonunda kavuşacak olmanın heyecanını yaşarken diğer yandan annelerinin ölümünde babalarını suçlayan çocuklarıyla karşı karşıya gelmek onu tedirgin etmektedir.

Kartal kulüpteki ölüme sebep olanların izini sürerken kendisini korkunç bir ihanet sarmalının merkezinde bulur ve gayrimeşru dünyanın en tehlikeli isimlerinden Fevzi Kaya ve ailesinin hedefi haline gelir. Fevzi Kaya’nın kızı Nazan bu karanlık dünyada ayakta durabilen güçlü bir kadındır ve ailesinin istediğini Kartal’dan almaya kararlıdır. Yetmiyormuş gibi Kartal’ın yıldızının bir türlü barışmadığı babası emekli başkomiser Burhan geri dönmüş ve Kartal’ın her yaptığını, özellikle de babalığını sorgulayan bir yargıç gibi eve çökmüştür. Kartal içine çekildiği bu kaostan çocuklarını korumak için çırpındıkça, kaderin sadece kahramanlara reva gördüğü zor ikilemlerle karşı karşıya kalacaktır.

Kotu Kan D

KÖTÜ KAN OYUNCULARI

  • Ertan Saban (Kartal)
  • Damla Sönmez (Nazan)
  • Hüseyin Avni Danyal (Fevzi)
  • Levent Ülgen (Burhan)