Eğitim

KPSS ortaöğretim sınav sonucu sorgulama ekranı! KPSS ortaöğretim sonuç ekranı 2024

Bir milyondan fazla öğrencinin katılım gösterdiği KPSS ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı. Gün itibarıyla ÖSYM tarafından açıklanan KPSS ortaöğretim sonuçları sonrası sorgulama ekranı ve diğer bilinmesi gerekenleri derledik.

Abone Ol

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili beklenen haber geldi. Sınavda katılım gösteren öğrencilerin merakla beklediği sonuçlar açıklandı. İşte, detaylar...

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

15 Eylül Pazar günü düzenlenen KPSS ortöağretim sınav sonuçları, 4 Ekim 2024 tarihi itibarıyla öğrencilerin erişimine açılacak.

Türkiye'nin dört bir yanında binlerce adayın ter döktüğü KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarını haberimizde aşağıda yer alan linkten bulabilirsiniz.

ÖSYM'DEN RESMİ AÇIKLAMA

2024-KPSS Ortaöğretim: Sınav Sonuçları Açıklandı

15 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı'nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 4 Ekim 2024 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR? 

Sınava katılım gösteren adaylar, sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden öğrenebilecek. Sorgulama TC kimlik numarası ve alınacak şifreyle gerçekleştirilebilecek.

KPSS SONUÇ SORGULAMA EKRANI