Magazin

Kraliyetteki görevinden istifa eden Prens Harry yalnız kaldı! Meghan artık yanında değil

Kraliyetteki görevlerinden istifa ederek ABD’de yeni bir hayata başlayan ancak her zaman kraliyet hakkında yaptıkları açıklamalar, belgesel ve reklam çalışmalarıyla gündemde olan Prens Harry ve Meghan Markle son zamanlarda etkinliklere ayrı olarak katılmalarıyla gündemde. Geçtiğimiz aylarda ayrılmanın eşiğinden dönen çiftin birlikte görüntü vermemeleri merak konusu haline geldi.

Abone Ol

Yedi günde yedinci etkinliğe yalnız bir şekilde katılım sağlayan Harry, The Telegraph muhabiri Hannah Furness’e göre alışılmadık bir şekilde Meghan Markle ve çocukları yaptığı beş önemli konuşmaya ve Jimmy Fallon’ın The Tonight Show isimli programına yalnız katıldı.

“TUZ VE BİBER” AYRILIYOR MU?

Özellikle çiftin son aylarda Nijerya ve Kolombiya seyahatlerinde birlikte göz önünde olduğu ve Meghan Markle’ın kendilerini “tuz ve biber” diye tanıttığı düşünülünce “İkinci bir boşanma eşiğindeler mi”soruları beraberinde geldi. Her zaman için basın önünde yaptığı hamlelerin planlı ve bilinçli olduğu bilinen Meghan Markle’ın Prince Harry yalnız bırakması Business Insider’da çiftin geleceği için güçlü bir değişim hamlesi olarak adlandırıldı.

MEGHAN’IN YENİ PR ÇALIŞMASI

Meghan Markle’ın gelecek yıl Netflix’te yayınlanacak olan bahçecilik ve yemek pişirme dizisine ve aynı zamanda yayınlanacak olan ticari girişimi American Riviera Orchard’a odaklandığı biliniyor. Medyayı bilinçli bir şekilde kullanıp doğru zamanda gündemde olmayı başaran Markle’ın bu hamlesinin de gelecek projeleri hedefli olup olmayacağı tartışma konusu.