Gündem

KÜBRA AYKUT NEDEN İNTİHAR ETTİ? Fenomen Kübra Aykut’un intihar notunda ne yazıyor?

Kübra Aykut’un intihar ederek hayata gözlerini yumması bugün yüz binlerce takipçisini hem üzdü hem de şoka uğrattı. Ölümünden saatler önce canlı yayın açan ve takipçileriyle dertleşen sosyal medya fenomeni 5. Kattaki evinden düşerek ölürken, Kübra Aykut neden intihar etti? Fenomen Kübra Aykut’un intihar notunda ne yazıyor? Araştırmaları gün boyu gündemden düşmedi…

Abone Ol

Fenomen Kübra Aykut’un intiharı günün en çok konuşulan konusu oldu. Genç kadının beklenmedik ölümü sevenlerini ve takipçilerini yasa boğarken, olaya ilişkin detaylar da gündemdeki yerini koruyor. İstanbul Sultanbeyli’de 5. Kattaki evinin balkonundan kendini boşluğa bırakarak intihar eden genç kadın son olarak 44 kiloya düştüğünü ve giderek zayıfladığını anlatmış, takipçilerinden bu konuda yardım istemişti. İntiharı ile sevenlerine büyük acı yaşatan Fenomen Kübra Aykut’un intihar notu da ölümü kadar yürekleri sızlattı…

 FENOMEN KÜBRA AYKUT’UN İNTİHAR NOTUNDA NE YAZIYOR?

Fenomen Kübra Aykut intihar notu bırakarak bu dünyaya veda etti. Kendi hür iradesiyle atladığını belirten genç kadın “Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim.” Dedi.

İşte Fenomen Kübra Aykut’un intihar notu:

 “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi.” ifadelerine yer verdi.

SON VİDEOSUNDA YARDIM İSTEMİŞTİ

Kübra Aykut'un ölümünde 6 saat önce yaptığı paylaşımda ise, “Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum, bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Yemek yiyemiyorum, internetten karışım buldum onları içiyorum artık. Haftaya 40 kiloya düşeceğim, bana yardım etmeniz lazım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kübra Aykut'un sevgilisinin Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya olduğu ileri sürüldü.

Aykut, takipçilerinden gelen "Aşk yaramadı sana" mesajlarına "Siz kafayı mı yediniz? Hepiniz buna bağlayamazsınız. Size bir sır vereyim mi? Enes benim hayatımda yeni değil. Baya uzun bir süredir hayatımda sadece siz bilmiyordunuz. Ben 1 aydır böyleyim" dedi.