Kübra Aykut’un ölümü bugün sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konu oldu. Kendine layık bir eş bulamadığı için damatsız düğün yapan Kübra Aykut, İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde lüks bir sitede yaşıyordu. Yaptığı son paylaşımda 44 kiloya düştüğünü ve her gün bir kilo verdiğini anlatan fenomenin evini temizlediği de görülüyordu. Peki, Kübra Aykut neden öldü? İşte ayrıntılar…

Kubra Aykut B

KÜBRA AYKUT NEDEN ÖLDÜ?

Kübra Aykut İstanbul’un Sultanbeyli ilçesi, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak üzerinde bulunan lüks bir sitede oturuyordu. Genç kadın 5. Kattan düşerek hayatını kaybetti.

Kübra Aykut’un intihar ettiği ve geride bir intihar notu bıraktığı konuşuluyor.

SON VİDEOSUNDA YARDIM İSTEMİŞTİ

Kübra Aykut'un ölümünde 6 saat önce yaptığı paylaşımda ise, “Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum, bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum. Yemek yiyemiyorum, internetten karışım buldum onları içiyorum artık. Haftaya 40 kiloya düşeceğim, bana yardım etmeniz lazım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kübra Aykut'un sevgilisinin Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya olduğu ileri sürüldü.

Aykut, takipçilerinden gelen "Aşk yaramadı sana" mesajlarına "Siz kafayı mı yediniz? Hepiniz buna bağlayamazsınız. Size bir sır vereyim mi? Enes benim hayatımda yeni değil. Baya uzun bir süredir hayatımda sadece siz bilmiyordunuz. Ben 1 aydır böyleyim" dedi.

Kubra Aykut C

DAMATSIZ DÜĞÜN YAPAN FENOMEN KÜBRA AYKUT KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Kübra Aykut’un kaç yaşında ve nereli olduğuna dair henüz bir bilgi bulunmuyor. Konuyla ilgili bilgiler paylaşıldıkça haberimizde yer alacaktır.