KYK Yurt Time sonuçlarına göre Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun yurtlarında kalan 9 bin 585 öğrenci proje kapsamına dahil olacak. Öğrenciler spor karşılaşmalarında görev alırken maddi olarak gelir elde edecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre KYK Yurt Time projesinin ilk dönemi 1 Ekim-31 Ocak tarihleri arasında hayata geçirilecek. İşte e-devlet KYK Yurt Time sonuçları sorgulama sayfası ve konuya dair ayrıntılar…

2024 KYK YURT TIME BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yapılan duyuruya göre 2024 KYK Yurt Time projesi başvuru sonuçları açıklandı. Başvuruda bulunan öğrenciler e-devlet üzerinden başvuru sonuçlarını görüntüleyebilecek.

Kyk Yurt Time B-1

E-DEVLET KYK YURT TIME SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Akademik başarı ve burs/kredi durumu esas alınarak değerlendirilen başvuruların sonucuna göre projenin ilk döneminde 9 bin 585 öğrenci görev alacak.
Gençler idare asistanlığı, çamaşırhane sorumluluğu, kütüphane sorumluluğu, yemekhane sorumluluğu gibi ağır iş gerektirmeyen görevlerde yer alarak hem ekonomik kazanç elde edecek hem de çalışma hayatına dair deneyim kazanacaklar.