Yeni dizi Leyla, hemen herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir hikaye ile ekranlarda yer alıyor. Güzel Oyuncu Cemre Baysel ile ekranların sevilen ismi Gonca Vuslateri’nin başrolü paylaştığı dizide aynı zamanda Yiğit Kirazcı ve Halil İbrahim Ceyhan gibi başarılı oyuncular da kadroyu güçlendiriyor. İşte Leyla Now TV’nin yeni dizisi Leyla’nın konusu, oyuncuları, çekildiği yerler ve hikayesi hakkında detaylar…

Leyla C

LEYLA DİZİSİ KONUSU

“Leyla: Hayat... Aşk... Adalet...” dizisi genç bir kadının hayatını mahveden üvey annesine karşı vereceği mücadeleyi ve intikam arayışı sırasında Civan’la yeniden karşılaşıp aşkla sınanacağı duygusal yolculuğu izleyiciye aktaracak.

Güzeller güzeli Leyla küçük yaşta annesini kaybetmiştir ve hayatta babasından başka kimsesi yoktur. Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Acımasız bir üvey anne olan Nur’un yüzünden çok sevdiği babasını da kaybeden Leyla, Nur ve sevgilisi Mali tarafından bir çöplüğe bırakılır. İnsanları kandırarak hayatlarını sürdüren Nur ve Mali’nin ağına bu kez Tufo düşer. Leyla çöplükte çok zorlu sınavlardan geçtikten yıllar sonra Nur’dan intikamını almak için geri döner.

Leyla A

LEYLA OYUNCULARI VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER

Cemre Baysel (Leyla)

Gonca Vuslateri (Nur)

Alperen Duymaz (Civan)

Yiğit Kirazcı (Mali)

Halil İbrahim Ceyhan (Tufo)

Leyla B

NOW TV LEYLA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

11 Eylül’de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkan Now TV’nin yeni dizisi Leyla’nın çekimleri, İstanbul'un Sarıyer ilçesi başta olmak üzere birçok farklı semtte gerçekleştiriliyor.

Leyla E

LEYLA DİZİSİNİN HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Leyla dizisinin gerçek bir hikaye mi yoksa kurgu mu olduğu yönünde yapım şirketinden ve kanaldan bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle konuyla ilgili bir bilgi bulunmuyor.