Leyla dizisinde Leyla'nın küçüklüğünü oynayan oyuncu kim? Melisa Duru Ünal kimdir? sorusunun cevabı internet üzerinden en çok aratılan konuların başında geliyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken 'Leyla' dizisinin çocuk oyuncusu 'Melisa Duru Ünal' özellikle sosyal medyada yoğun bir ilgi gördü. Peki Melisa Duru Ünal kimdir? Melisa Duru Ünal kaç yaşında? Melisa Duru Ünal hangi dizilerde oynadı? Leyla'nın çocukluğunu kim oynuyor? İşte tüm detaylar...

KADRODA YOK YOK

Dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen 'Leyla' dizisinin oyuncuların performansları göz doldurdu. Başrollerinde Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı gibi isimler yer alırken, diğer oyuncular ise dikkat çekti. Kadroda Halil İbrahim Ceyhan, Gamze Karaduman, Dilara Aksüyek, Seda Güven, Meltem Baytok, Melisa Duru Ünal, Berfin Ant gibi genç ve başarılı oyuncular bulunuyor. 

Leyla'nın Cocukluğu

DİZİNİN KONUSU DİKKAT ÇEKİYOR

FOX Now kanalında ilk bölümüyle ekranlara gelen 'Leyla' dizisi, Brezilya'da reyting rekorları kıran  'Avenida Brazi' isimli diziden uyarlandı. Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasıyla büyüyen ufak kızın hayatı, babasının yeni evliliğiyle tamamen değişir. Üvey annesi yüzünden çöplüğe bırakılan küçük Leyla, yıllar sonra geri dönerek intikam almak için mücadele eder. 'Leyla' dizisi, Leyla'nın hayatını mahveden üvey annesiyle olan hesaplaşmasını, intikamını, hayatın zorluklarını konu alıyor. 

MELİSA DURU ÜNAL KİMDİR?

Melisa Duru Ünal 2015 İstanbul doğumludur. Melisa Duru Ünal Balparmak Reklam filmi ile ilk kez kamera karşısına geçmiştir. 2021 de ise Baba dizisinin oyuncu seçmelerine katılan ve kabul edilen Melisa Duru Ünal Baba dizisinde büyük beğeni kazanınca Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları arasında kendine yer bulmuştur.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosunda Cezayir ile Leyla’nın kızları Mercan’a hayat verecek olan Melisa Duru Ünal ilk kez bu kadar önemli bir rol olan çocuk başrole seçilmiştir. Setlerde ki tatlılığı ve başarılı oyunculuğu ile daha çok ekranlarda göreceğimiz çocuk oyunculardan olan Melisa Duru Ünal aynı zamanda modellikte yapmakta ve sosyal medya da videolar çekmektedir. Şu an Leyla isimli dizide yer alan Melisa Duru Ünal, ilk bölümünde gösterdiği performans ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer buldu. 

Melisa Duru Ünal Leyla Dizisi