Devrim Özkan, 2023 yazında ABD'nin Miami kentinde görüntülendiği Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile ilgili soruya, "Her şey göründüğü gibi" cevabını vererek aşkına sahip çıkmıştı. Bu sözlerle çiftin şaşırtan ilişkileri de resmiyet kazanmıştı.

Doludizgin aşk yaşayan ikili, sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla da adından söz ettirmişti. Adeta her adımları olay olan ünlü çiftten geçtiğimiz ocak ayında ayrılık haberi gelmiş, hayranları yıkılmıştı.

AYRILIĞA DAYANAMADILAR

İkilinin birlikte yer alan fotoğrafları kaldırması sonrası sosyal medya hesaplarından karşılıklı takibi bırakmaları dikkat çekmişti. Bu hamleler sonrası Torreira ile Özkan'ın ilişkisi sona erdiği ortaya çıkmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan çift, 8 aylık aranın ardından geçtiğimiz günlerde tekrar bir araya gelmişti.

AŞK DOLU PAYLAŞIM

Ünlü çift, son olarak Devrim Özkan'ın 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Özkan, 1.2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından havuzda Torreira'nın sırtına çıktığı bir kareyi; "Aşkım" mesajıyla yayınladı. Futolcunun da "Seni seviyorum sevgilim" yorumuyla cevap verdiği fotoğraf; kısa sürede binlerce beğeni aldı. Sosyal medya kullanıcıları, ikilinin romantik fotoğrafına yorum yağdırdı.

D E V R İ M-1