Spor

Derbiyi izlemek isteyen futbolseverler şoke oldu: Biletlerin tükenmesi 4 saniye sürdü

Trendyol Süper Lig'i 6. hafta maçında Fenerbahçe taraftarları önünde Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Dev maça gitmek isteyen taraftarlar, beklemediği manzara önünde şoke oldu. Haftaiçi satışa çıkan biletler, saniyeler içerisinde tükendi. Taraftarlar bu duruma büyük tepki gösterdi.

Abone Ol

Şampiyonluk yarışının en büyük adayları arasında yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray, Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Mourinho yönetiminde en zorlu sınavına çıkacak olan Fenerbahçe, hata yapmak istemiyor. Bu dev derbiyi tribünden izlemek isteyen vatandaşlar bilet bulamamanın sıkıntısını yaşaadı. En düşük biletin fiyatı 1500 TL'ye satılırken, en yüksek bilet fiyatı 23 bin TL'ye satıldı. Bilet almak isteyen futbolseverler zamanla yarışırken, biletler 4 saniye içerisinde tükendi.   

SOSYAL MEDYADAN AĞIR TEPKİ

Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun tamamen dolacağı bu kritik karşılaşmada; sosyal medya platformlarında birçok kişi bilet bulamadığı ve bu kadar kısa bir sürede tükendiği için sitem etti.

Derbinin hakemi tartışılıyor! Atilla Karaoğlan için hem Galatasaray'dan hem Fenerbahçe'den tepki var! Derbinin hakemi tartışılıyor! Atilla Karaoğlan için hem Galatasaray'dan hem Fenerbahçe'den tepki var!

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

KUZEY-SPOR TOTO TRİBÜNÜ: 1.500,00 TL
FENERIUM ÜST -MARATON ÜST A-I – BLOK: 2.600,00 TL
FENERIUM ÜST-MARATON ÜST B- H BLOK: 2.750,00 TL
FENERIUM ÜST-MARATON ÜST C-G BLOK: 2.900,00 TL
FENERIUM ÜST-MARATON ÜST D-F BLOK: 3.250,00 TL
FENERIUM ÜST- MARATON ÜST E BLOK: 3.500,00 TL
FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT A-I BLOK: 4.900,00 TL
FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT B-H –BLOK: 5.650,00 TL
FENERIUM ALT AVİS –MARATON ALT C- G BLOK: 6.700,00 TL
FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT D-F BLOK: 7.600,00 TL
VİP (MARATON ALT- FENERIUM ALT AVİS E BLOK): 23.000,00 TL

Türk futbolunun iki devi 401. kez karşı karşıya: Ezeli rekabette ezici üstünlük Fenerbahçe'de Türk futbolunun iki devi 401. kez karşı karşıya: Ezeli rekabette ezici üstünlük Fenerbahçe'de