Ekol TV’nin sevilen programlarından olan ve Onur Yıldız moderatörlüğünde ekranlara gelen Ekol Futbol Ekstra programında Tanju Çolak, Yusuf Kenan Çalık ve Serdar Sarıdağ spor gündeminde olan gelişmeleri değerlendirdi.

Galatasaray Kongre Üyesi Zafer Şener ise programa canlı telefon bağlantısı ile katıldı. Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile tartışmaları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Zafer Şener, Galatasaray'a ve değerlerine hakaret edildiği zaman karşılığını vereceğini belirtti.  

"GALATASARAY'A HAKARET EDİLİRSE KARŞILIĞINI VERİRİM"

Fenerbahçe ve Ali Koç hakkında eleştirilerde bulunan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Zafer Şener, "Ali Koç hakkında söylediğim sözleri durup dururken söylemedim. Geçen sene Fenerbahçe'ye yenildik. Galatasaray düşmanları kameranın karşısına geçti; Ali Koç ne diyecek diye? O gün Ali Koç sözlerini; Beşiktaş'a, Sivasspor'a, Hatayspor'a, Kasımpaşa'ya, Rize'ye söylemedi. Bize söyledi. Ben insanlara hakaret etmem, Galatasaray'a ve değerlerine hakaret ettikleri zaman sadece cevabını veririm" dedi.

"ALİ KOÇ İLE EL ELE GİDERİZ"

Ekol Futbol Ekstra programına telefonla bağlanan Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Zafer Şener, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dile getirdiği sözleri Galatasaray'a söylediğini belirtti. Onur Yıldız'ın "Fenerbahçe tarafından kendisine dava açılacakmış?" sorusunun üzerine cevap veren Zafer Şener, "Problem değil, eğer bu suçsa Ali Koç ile el ele gitmemiz lazım" dedi. 

"NE FITRATIMIZI BIRAKTILAR, NE HIRSIZLIĞIMIZI"

Ali Koç'un sözleri hakkında yorumda bulunan Zafer Şener, "Fenerbahçe başkalarına söyledilerse, ben de başkalarına söyledim. Fatih Terim'den başladılar, Yusuf Günay, Metin Öztürk, Okan Buruk, Mustafa Cengiz, Dursun Özbek... Bir Galatasaray başkanından böyle sözler duydunuz mu? Ne fıtratımızı bıraktılar, ne hırsızlığımızı bıraktılar. Ama biz de insanız. Ben kimlik sahibi bir insanım. Galatasaray ve değerlerine hakaret edildiği zaman dik dururum" ifadelerini kullandı. 

"BENİM GİYDİKLERİM KİMİ İLGİLENDİRİYOR?"

Galatasaray'ın Genel Kurulu'ndaki giydiği kıyafetler üzerine açıklamalarda bulunan Zafer Şener, "O gün evden gelmedim, bir önceki genel kurula; 'Kadife siyah ceket, beyaz gömlek ve kırmızı pantolon ile geldim' benim giydiklerim kimi ilgilendiriyor? Amaçları Galatasaray'a vurmak" diyerek tepkilerini dile getirdi. 

BEŞİKTAŞLILAR BİLE BANA KÜFÜR EDİYOR?

Serdar Sarıdağ, Sezgin Gelmez'e yaptığı röportajda, "Fenerbahçe'in kankası Beşiktaş" neden dediniz sorusu cevap veren Zafer Şener, "Her hangi bir olayda, neden bir Beşiktaşlı bize destek vermiyor? Benim olayımda bile Beşiktaşlılar bana küfür ediyor" diyerek kendisini ifade etti.