MasterChef yarışmacıları yaptıkları yemekler kadar kavgalarıyla da gündemden düşmüyor. Tüm isimler yarışmaya devam edebilmek için mutfak becerilerinin yanı sıra çeşitli stratejiler geliştirerek rakiplerinin önüne geçmeye çalışıyor. Zira yarışmadaki tek maddi kazanç şampiyonluk ödülü değil, yarışmacılar MasterChef’te kaldıkları süre boyunca haftalık kazanç elde ediyor. Son günlerde paylaşılan bilgiler ise MasterChef yarışmacılarının aldıkları ücretler hakkında bilgi veriyor…

Masterchef Ucret B

MASTERCHEF YARIŞMACILARI HAFTALIK NE KADAR PARA ALIYOR?

MasterChef yarışmacılarının ne kadar ücret aldığına dair resmi kaynaklardan bir açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre ise yarışmacılar MasterChef’te haftalık ücret alıyor.

MasterChefbilgi adlı sosyal medya hesabının iddiasına göre ise yarışmacılar 2024 MasterChef yarışmasından haftalık 50 bin TL ile 100 bin TL arasında bir ücret alıyor. Ücretler yarışmacının izleyici kitlesine ve popülaritesine göre değişebiliyor.

Masterchef Ucret C

MASTERCHEF’İN BİR BÖLÜM ÜCRETİ KAÇ TL?

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre haftalık kazancı 50 bin TL olan bir yarışmacının bölüm başı (Yarışma haftanın 7 günü yayınlandığı takdirde) 7bin TL’yi, haftalık 100 bin TL alan bir yarışmacının bölüm başı ücreti ise yaklaşık 14 Bin TL’yi buluyor.