MasterChef Türkiye'de dün akşam yine heyecan dolu bir bölüm daha geride kaldı. Bu yıl da hem ana kadroya giren yarışmacılar, hem eleme adayları hem de elenen isimler oldukça merak edildiği yarışmada, dün akşam bir kişi daha yarışmaya veda etti. İşte, detaylar...

ADAYLAR İLK ETAPTA GİRESUN TOMBUL FINDIĞI YAPTI

Bu yıl 8. sezonuyla ekranlara gelen MasterChef'te haftanın eleme adayları ilk etapta Giresun Tombul Fındığı ile hünerlerini sergiledi. Yaratıcıklarını sergileyen yarışmacılar arasından Alper, Eda ve Nigar öne çıktı ve eleme potasından çıkmayı başardılar.

ZEYNEP VE MURATCAN SON İKİYE KALDI

İkinci etaba kalan Muratcan, Zeynep, Beril ve Akın; Somer Şef'in ''The Alice'' isimli özel tabağını yapmak için mücadele verdiler. En başarısız iki tabağı yapan Zeynep ve Muratcan son ikiye kalırken, Beril ve Akın eleme potasından kurtuldular. Zeynep ve Muratcan ikilisinden veda eden isim ise Zeynep oldu.

3333-4

"BU GECE SONUNCU OLACAĞIMI BİLİYORDUM"

Bu hafta MasterChef'e veda eden isim olan Zeynep, "Olmadı şef, biliyorum. İlk turdan çıktığımda bu gece sonuncu olacağımı biliyordum. Okul gibiydi. Çok şey öğrendim. Hepinize çok teşekkür ederim. Duygularımı çok yükseklerde yaşayan biriydim. Amacım kimseyi kırmak, üzmek olmadı. Teşekkür ederim. Çok şey öğrendim. Hepiniz ayrı karakterlerde müthiş insanlarsınız" ifadelerini kullandı.