Geçtiğimiz sezon attığı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluk mimarlarından olan Mauro Icardi, Adana Demirspor maçında sakatlanarak oyundan çıktı. Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı belirsiz olan golcü oyuncudan kötü haber geldi. 

SAKATLIK AÇIKLAMASI

Sarı kırmızılı kulüp ise resmi internet sitesinden başarılı golcünün durumunu şöyle duyurmuştu: "Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Mauro Icardi'nin tedavisine başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

SAKATLIĞI 2 AYI BULABİLİR

1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Arjantinli yıldızın sakatlığını atlatması 1,5 - 2 ay sürebilir. Yıldız oyuncu, bu sezon Süper Lig'e çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asist katkısı sunarak güzel bir başlangıç yapmıştı.

OSİMHEN TEK ÇIKACAK

Okan Buruk'un çift forvet planı için Mauro Icardi'nin dönüşünü bekleyecek. Bu durumda Osimhen'in Fenerbahçe maçında tek santrfor olarak ilk 11'de başlaması bekleniyor.