Şarkıcı Metin Arolat, Kozyatağı'nda bir otelde şarkı söylemek için sahneye çıktı.Bir süre sonra fenalaşarak bayılan Arolat, ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.52 yaşındaki Arolat, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Metin Arolat'ın Armağan Çağlayan'a anlattığı anısı yürekleri parçaladı! Ölümünden 2 gün önce "ölüyorum" diyerek anlatmış Metin Arolat'ın Armağan Çağlayan'a anlattığı anısı yürekleri parçaladı! Ölümünden 2 gün önce "ölüyorum" diyerek anlatmış

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN GÖZYAŞLARINA HÂKİM OLAMADI 

Arkadaşları, hayatını kaybeden Metin Arolat için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı. Arolat'ın yakın dostu Armağan Çağlayan ise Balçiçek İle Şimdi programına canlı bağlantı ile katıldı. Çağlayan acısını dile getirirken şu ifadeleri kullandı "Metin, dünyanın en yetenekli adamlarındandı. Ayrıca siz bilirsiniz, bizim piyasada ayakta kalmak için biraz kötü olmanız gerekir. Metin hiç kötü bir insan değildi. O yüzden de zaman zaman çok üzülürdü. Kendisinin yeteri kadar şarkıları tutmadığı zaman. Ben ona derdim ki "Yeteri kadar kötü değilsin Metin." 

Hiçbir sağlık sorunu yoktu. Babası da aynı yaşlarda aynı sebeple vefat etmiş. Anladığım kadarıyla genetik bir kod. Balçiçek Hanım, hani derler ya evlat acısı çok başka, anne baba acısı çok başka, arkadaş acısı daha başkaymış. Videosunun altına yazılan iyi şeyleri bana atıyordu. Öyle şeyleri çok takip ederdi. Hissettiğim şeyi söylemek istiyorum; Metin Arolat 1990'lı yılların starlarındandı. İnsanların çocukluklarından bir şey eksildi. Ama benim hayatımdan bir dost eksildi. Yerine bir yenisini koyabilecek miyim? Bilmiyorum. Ayrıca Türk pop müziğinin kıymetli yapı taşlarındandı Metin Arolat. Çok zormuş."

Ünlü şarkıcı Metin Arolat'tan kahreden haber: Sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Metin Arolat'tan kahreden haber: Sahnede fenalaşarak hayatını kaybetti

CENAZE PROGRAMI DETAYLARI BELLİ OLDU 

Arolat'ın cenaze programına ilişkin detaylar veren Armağan Çağlayan "Yarın Teşvikiye Camisi'nde öğle namazından sonra bir cenaze namazı kılınacak. Sonra cenaze İzmir'e getirilecek. Pazartesi günü de İzmir Bostanlı'da bir cenaze namazı kılınacak ve defnedilecek" dedi.