Türkiye Karadağ karşılaşması için heyecan dorukta. Bu akşam oynanacak müsabakada İtalyan hakem Daniele Chiffi düdük çalacak. İşte, zorlu maçın canlı yayın bağlantısı, milli takımımızın muhtemel ilk 11'i ve gruptaki görünüme dair bilgiler...

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI CANLI YAYIN!

A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Uluslar Ligi üçüncü hafta mücadelesinde 21:45'de Samsun'da karşılaşacağı Karadağ mücadelesi TV8 ve Exxen'den canlı yayınlanacak. 

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI CANLI YAYIN LİNKİ TV8

KARADAĞ İLE BEŞİNCİ MAÇ

Bu akşam Samsun'da ağırlayacak olan millilerimiz, beşinci kez Karadağ ile kozlarını paylaşacak. Bugüne dek oynanan dört karşılaşmada iki galibiyet ve iki beraberlik elde eden A Milli Futbol Takımımız, rakibine hiç mağlup olmadı.

02 (1) Kopyası-1

MİLLİ TAKIMIMIZ BUGÜNE KADAR NELER YAPTI?

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'ta yer alan A Milli Futbol Takımımız, grubunda şimdiye kadar iki maça çıktı. Milliler, ilk maçında deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. İkinci maçında ise İzmir'de İzlanda'yı ağırlayan ay yıldızlılar, rakibini 3-1 mağlup ederek hem gruptaki ilk galibiyetini aldı hem de liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

A Milli Futbol Takımımız, 4 puan ve +2 averajla lider durumda bulunuyor. Millilerimizi, Galler 4 puan ve +1 everajla Galler ikinci sırada, 3 puan ve 0 averajla İzlanda üçüncü sırada ve 0 puan ve -4 averajla Karadağ dördüncü sırada takip ediyor.