UEFA Uluslar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Türkiye, gruptaki dördüncü maçına İzlanda ile çıkacak. Soğuk hava koşullarının hakim olduğu İzlanda’nın başkenti Reykjavik’te A Milliler grup liderliğini korumak için mücadele edecek. Peki, İzlanda Türkiye Uluslar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte İzlanda Türkiye milli maçını canlı ve şifresiz olarak izleyebileceğiniz link…

Milli Mac A-2

İZLANDA TÜRKİYE ULUSLAR LİGİ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İzlanda Türkiye Uluslar Ligi maçı 14 Ekim Pazartesi akşamı saat 21.45’te başlayacak. Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonundan Damian Sylwestrzak yönetecek. Sylwestrzak'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paweł Sokolnicki ve Bartosz Kaszynski yapacak.

Uluslar Ligi 4. Grup maçına çıkacak olan Türkiye’nin milli maçı TV8 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

MİLLİ MAÇ (İZLANDA TÜRKİYE) CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Milli Mac B-2

TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI MUHTEMEL 11’İ

Türkiye: Uğurcan, Zeki-Merih-Abdülkerim-Ferdi Hakan-Orkun, İrfan Can-Arda-Kenan, Bertuğ

Milli Mac D-1

TÜRKİYE İLE İZLANDA ARASINDA 15. RANDEVU

Türkiye A Milli futbol takımı bugüne kadar İzlanda ile 13'ü resmi biri özel olmak üzere toplam 14 defa karşı karşıya geldi.

A Milliler 14 maçın 8’inden mağlubiyet ile ayrılırken, 3 karşılaşmada berabere kaldı. Türkiye 3 sefer de İzlanda’yı mağlubiyete uğrattı.

Bu maçlardan yedisi İzlanda'da, 7'si Türkiye'de oynanırken, İzlanda 24 gol atarken, Türkiye İzlanda’nın kalesini 14 golle havalandırdı.

İki takım arasında son olarak 9 Eylül'de İzmir'de oynanan maçı Milli takımımız 3-1 kazandı.