Galler Türkiye maçı için beklenen tarih geldi çattı. Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'ta Galler, İzlanda ve Karadağ ile kozlarını paylaşacak olan A Milli Futbol Takımımız, A Ligi hedefiyle ilk maçında Galler'in karşısına çıkacak. İşte, Galler Türkiye maçı hakkında tüm bilgiler...

GALLER TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Bu akşam saat 21:45'de başlayacak UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup ilk maçı olan Galler Türkiye müsabakası, Exxen ve TV8'den canlı olarak yayınlanacak.

Norveçli hakem Rohit Saggi'nin düdük çalacağı Galler Türkiye karşılaşmasında, yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale üstlenecek. Sigurd Kringstad ise dördüncü hakem olacak.

GALLER TÜRKİYE MAÇI CANLI YAYIN

33-10

MUHTEMEL İLK 11'LER

Galler: Ward, Mepham, Rodon, Davies, Roberts, James, Ampadu, Williams, Ramsey, Johnson, Moore

Türkiye: Mert Günok, Mert Müldür, Çağlar, Abdülkerim, Eren Elmalı, Hakan, İsmail, Arda, Orkun, Kenan, Barış Alper

TÜRKİYE'NİN GALLER VE İZLANDA MAÇLARI KADROSU

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan (Galatasaray), Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Merih Demiral (Al-Ahli), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)

Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Umut Nayir (TÜMOSAN Konyaspor)

C C C C C

MİLLİ TAKIMIMIZIN MAÇ PROGRAMI

6 Eylül / 21:45 - Galler - Türkiye
9 Eylül / 21:45 - Türkiye - İzlanda
11 Ekim / 21:45 - Türkiye - Karadağ
14 Ekim / 21:45 - İzlanda - Türkiye
16 Kasım / 20:00 - Türkiye - Galler
19 Kasım / 22.45 - Karadağ - Türkiye