Magazin

Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi’nin rüya gibi düğünü

Stranger Things dizisiyle yıldızı parlayan ve sonraki projeleriyle de bu başarıyı taçlandıran Millie Bobby Brown Jake Bongiovi ile geçtiğimiz mayıs ayından gizlice evlenmişti. Çift mutluluklarını 2 Ekim’de İtalya’da yaptıkları düğünle sevdikleriyle paylaştı.

Abone Ol

Genç yaşında Stranger Tings dizisiyle tanınarak üne kavuşan, oyunculuktaki başarısını sonraki projelerinde sürdürmesinin yanı sıra kurduğu “flörence by mills” güzellik markasıyla da dikkatleri üzerine çeken Millie Bobby Brown, 20 yaşında bir süredir mutlu bir birliktelik sürdürdüğü müzisyen Jon Bon Jovi’nin model ve oyuncu oğlu Jake Bongiovi’yle 2024 yılının mayıs ayında gizlice evlenmelerinin ardından duyurmuştu. Mutluluklarını yakın çevresi ile kutlamak isteyen çift dün İtalya’da büyük bir düğün gerçekleştirdi. Millie Bobby Brown düğününde her biri özel tasarım olan 3 farklı gelinlik giymeyi tercih etti.

Çok konuşulan düğünden kareleri genç yıldız Millie Bobby Brown sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

63 milyon takipçisinin olduğu sosyal medya hesabındaki görsellerin altına Brown “Sonsuza kadar ve her zaman, senin karın.”notunu düştü.

Jake Bongiovi de yayınladığı düğün fotoğraflarında "Sonsuza kadar ve her zaman, kocan" ifadelerini kullandı.

İLTİFATLAR YAĞDI

Çiftin romantik pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.